compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rocketman

Rocketman

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama, fantasy, musical, muziekfilm

Pitch van Rocketman
Taron Egerton (Elton John)
Taron Egerton (Elton John)
Delen op facebook
Rocketman
Nederlandse première: 30-5-2019
Groot-Brittannië, 2019, 121 min,
Biopic over de beginjaren van Elton John, een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Ook het ontstaansproces van de soms psychedelisch aandoende teksten samen met zijn vaste tekstschrijver komen aan bod.
trailer en bijzonderheden over Rocketman
Om Elton John te spelen waren in eerdere stadia Tom Cruise en Justin Timberlake in de race.
Taron Egerton zingt zelf alle zangpartijen van Elton John in, dit op voorspaak van Elton John zelf, die één van de producenten is van de film.
Aanloop van Rocketman
Regisseur Dexter Fletcher was ook de regisseur die de film Bohemian Rhapsody (2018) af maakte.
Taron Egerton is in Nederland en België vooral bekend van Kingsman: The Golden Circle (2017) en Kingsman: The Secret Service (2014).
BioscoopAgenda van Rocketman

Rocketman in de bioscoop

Synopsis distributeur
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother.
Geregisseerd door Dexter Fletcher.