compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Rocks

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen.
Delen op facebook
Rocks
Nederlandse première: 24-9-2020
Groot-Brittannië, 2019, 93 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Rocks - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rocks in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen. De Brits-Nigeriaanse Shola – ook wel ‘Rocks’ genoemd – is vijftien jaar. Volgens de docenten op school moet ze gaan nadenken over haar toekomst, maar ze is vooral bezig met wat zich in haar thuissituatie afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt Rocks de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen.

Productiemaatschappij: British Film Institute (BFI) Production Board, Fable Pictures, Film 4, Head Gear Films (In association with), Kreo Films FZ (in association with), Metrol Technology (In association with), The Wellcome Trust

Cast & Regisseur

William Baldwin

Chicken shop customer (uncredited)
Sarah Niles

Ms. Booker
Sarah White

Ms. Wilson
Sarah Gavron

Regisseur