compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Rodeo (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Rodeo (EN subtitles)

Julie Ledru (Julia)

Julie Ledru (Julia)

Delen op facebook
Rodeo (EN subtitles)
Nederlandse première: 12-1-2023
Frankrijk, 2022, 105 min,

In Rodeo heeft de jonge vrouw Julia - een buitenbeentje - een passie voor motorrijden. Wanneer ze een groep dirtrijders tegenkomt probeert ze aansluiting te krijgen met deze door mannen gedomineerde wereld. Maar dan lijkt de noodlot toe te slaan.

Rodeo (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Schrijver/regisseur Lola Quivoron was al een tijdje ondergedompeld in de stedelijke rodeowereld en realiseerde zich dat alle 'ruiters' mannen waren. Bijna alle acteurs zijn niet-professioneel, inclusief hoofdrolspeelster Julie Ledru.
Regisseur Lola Quivoron veroorzaakte een rel toen zij tijdens een interview beweerde dat de meeste sterfgevallen in stedelijke rodeo's het gevolg waren van onhandige politie acties.

Trailer van Rodeo (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rodeo (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/1b8qBS_qFWg/hqdefault.jpg2023-01-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Rodeo (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rodeo (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rodeo (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Julia probeert aansluiting te vinden bij een groep dirtrijders die op volle snelheid voorbij razen en stunts uitvoeren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rodeo volgt de zelfstandige jonge vrouw Julia die aansluiting zoekt bij de ondergrondse dirtbike-community waar alles draait om haar grote passie: motoren. Ze wil meedoen aan illegale ‘rodeo’s’, waar geracet wordt en spectaculaire stunts worden uitgehaald. Julia is eigenzinnig, bijdehand en handig. Ze groeit op in een arme buurt en leert al vroeg om voor zichzelf te zorgen. Met een gestolen motor racet ze mee met een groep jongens die ze op straat tegenkomt. Zij zitten niet op haar te wachten, maar de leider van de groep blijkt vanuit zijn gevangeniscel goed gebruik te kunnen maken van haar kwaliteiten. In deze mannenwereld gaat Julia op zoek naar een manier om haar passie te kunnen volgen.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, CG Cinéma, Ciné+ (participation), Cinémage 16 (in association with), Région Nouvelle-Aquitaine (support)

Cast & Regisseur