compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer filmstill

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer filmstill

Delen op facebook
Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer
Nederlandse première: 11-6-2020
Verenigde Staten, 2019, 97 min,

'Scandalous' is het sensationele waargebeurde verhaal van The National Enquirer, het beruchte roddelblad dat geen middel schuwde om aan nieuws te komen, die eigenlijk meer bedoeld was als vermaak voor de doorsnee Amerikaan. Eigenlijk de uitvinders van het fenomeen fake news: zij wisten exact het nieuws te brengen die hun lezers wilden lezen, ten koste van veel slachtoffers.

Bekijk bij:

meJane

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer trailer en bijzonderheden

De National Enquirer erkent dat het bronnen betaalt, een praktijk die over het algemeen door de reguliere pers wordt afgekeurd. Het is ook verwikkeld in verschillende controverses die verband houden met zijn 'catch and kill' praktijken — het betalen van getuigen om te zwijgen, zoals zoals het betalen van zwijggeld aan Karen McDougal om niets te vertellen over haar buitenechtelijke relatie met president Trump — en het chanteren van mensen. Het blad worstelde met dalende oplagecijfers als gevolg van concurrentie van andere glossy tabloidpublicaties en werd verkocht aan de Hudson Group in 2019..

Trailer van Scandalous: The Untold Story of the National EnquirerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Scandalous: The Untold Story of the National Enquirerhttps://i1.ytimg.com/vi/EqNBt_w3KNw/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mark Landsman maakt vaker documentaires waarbij de gewone man centraal staat zoals "Thunder Soul" (2010) en "Peace of Mind" (1999).

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer in de bioscoop

Wil je Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het sensationele waargebeurde verhaal van The National Enquirer, het beruchte roddelblad met een vooruitziende blik op de donkerste curiositeiten van zijn lezers.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De documentaire Scandalous vertelt over het beruchte tabloid The National Enquirer; een krant met entertainment roddels en nieuws over beroemdheden die in Amerikaanse supermarkten werd verkocht.

De documentaire Scandalous vertelt over het beruchte tabloid The National Enquirer; een krant met entertainment roddels en nieuws over beroemdheden die in Amerikaanse supermarkten werd verkocht. The National Enquirer heeft schokkend nieuws en foto’s uit de privélevens van onder anderen Elvis Presley, Elizabeth Taylor en Oprah Winfrey onthuld. In de documentaire komt aan het licht hoe de redactie te werk ging en vooral hoe ver zij gingen voor een primeur. Er werden grote bedragen toegekend voor tips, iets wat sterk werd afgekeurd door de mainstream pers. Daarnaast werden er ook hoge prijzen betaald om verhalen stil te houden. Alle hoogte- en dieptepunten van de krant komen aan bod.

Cast & Regisseur