compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch

De documentaire Scandalous vertelt over het beruchte tabloid The National Enquirer; een krant met entertainment roddels en nieuws over beroemdheden die in Amerikaanse supermarkten werd verkocht.
Delen op facebook
Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer
Nederlandse première: 11-6-2020
Verenigde Staten, 2019, 97 min,

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer trailer

Trailer van Scandalous: The Untold Story of the National EnquirerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Scandalous: The Untold Story of the National Enquirerhttps://i1.ytimg.com/vi/EqNBt_w3KNw/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer in de bioscoop

Synopsis distributeur

De documentaire Scandalous vertelt over het beruchte tabloid The National Enquirer; een krant met entertainment roddels en nieuws over beroemdheden die in Amerikaanse supermarkten werd verkocht. The National Enquirer heeft schokkend nieuws en foto’s uit de privélevens van onder anderen Elvis Presley, Elizabeth Taylor en Oprah Winfrey onthuld. In de documentaire komt aan het licht hoe de redactie te werk ging en vooral hoe ver zij gingen voor een primeur. Er werden grote bedragen toegekend voor tips, iets wat sterk werd afgekeurd door de mainstream pers. Daarnaast werden er ook hoge prijzen betaald om verhalen stil te houden. Alle hoogte- en dieptepunten van de krant komen aan bod.

Cast & Regisseur