compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Scream 3

Scream 3

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaar

horror, mysterie, thriller

Pitch
Sidney woont alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.
Delen op facebook
Scream 3
Verenigde Staten, 2000, 116 min,
bijzonderheden
Vervolg op Scream en Scream 2.
Aanloop
Wes Craven regisseerde o.a. ook Swamp Thing (1982), A Nightmare on Elm Street (1984), The People Under the Stairs (1991) en Vampire in Brooklyn (1995). Hij schreef het scenario voor Freddy vs. Jason (2003).
Scream 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Scream 3 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Scream 3 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de opnames van de horrorfilm 'Stab 3' wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Vervolg op 'Scream' en 'Scream 2'.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen