compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

Self/less

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Self/less

Self/less filmstill

Self/less filmstill

Delen op facebook
Self/less
Nederlandse première: 16-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 117 min,

De doodzieke miljardair Damian (Ben Kingsley) is bijna aan zijn einde als hij een uniek aanbod krijgt. Een experimentele procedure kan tóch zijn leven redden. Damian grijpt de mogelijkheid met beide handen aan. Dankzij een hypermoderne technologie wordt hij overgezet naar een jong, gezond, lichaam (Ryan Reynolds). Damian is stomverbaasd en geniet met volle teugen van zijn nieuw verkregen jeugd. Tot hij ineens rare flashbacks krijgt die niet van hem zijn.

Bekijk bij:

NETFLIX

Self/less trailer en bijzonderheden

De apparaten die in de film gebruikt worden om Damian naar een ander lichaam over te brengen, zijn aangepaste CT-scanners.

Trailer van Self/lessBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Self/lesshttps://i1.ytimg.com/vi/Baqf2_GJy4s/hqdefault.jpg2015-05-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tarsem Singh maakte eerder de kleurrijke avonturenfilm The Fall en de Sneeuwwitje hervertelling Mirror Mirror.

Self/less - Bioscopen, Tijden & Tickets

Self/less in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Endgame Entertainment, Entertainment One Benelux, Focus Features, Future Film, Kino Films, Pinema, Ram Bergman Productions, VVS Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Self/less