compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Self/less

Self/less

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, science fiction, thriller

Pitch van Self/less
Self/less filmstill
Self/less filmstill
Delen op facebook
Self/less
Nederlandse première: 16-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 117 min,
De doodzieke miljardair Damian (Ben Kingsley) is bijna aan zijn einde als hij een uniek aanbod krijgt. Een experimentele procedure kan tóch zijn leven redden. Damian grijpt de mogelijkheid met beide handen aan. Dankzij een hypermoderne technologie wordt hij overgezet naar een jong, gezond, lichaam (Ryan Reynolds). Damian is stomverbaasd en geniet met volle teugen van zijn nieuw verkregen jeugd. Tot hij ineens rare flashbacks krijgt die niet van hem zijn.
trailer en bijzonderheden over Self/less
De apparaten die in de film gebruikt worden om Damian naar een ander lichaam over te brengen, zijn aangepaste CT-scanners.
Aanloop van Self/less
Regisseur Tarsem Singh maakte eerder de kleurrijke avonturenfilm The Fall en de Sneeuwwitje hervertelling Mirror Mirror.
BioscoopAgenda van Self/less

Self/less in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Self/less zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Miljardair Damian maakt gebruik van een experimentele procedure om zijn oude en zieke lijf om te ruilen voor een jong gezond lichaam. Als hij vreemde visoenen krijgt, begint hij te twijfelen aan zijn keuze. Met Ben Kingsley en Ryan Reynolds.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen