compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Shadow Force

Pitch

Kyrah (Kerry Washington) en Isaac (Omar Sy) zijn samen met hun zoon op de vlucht voor hun voormalige werkgever, de internationale geheime dienst genaamd 'Shadow Force'. Het vervreemde koppel duikt onder terwijl Shadow Force de opdracht heeft gekregen om hen uit te schakelen. In deze actie-thriller escaleert de strijd van één familie tot een allesoverheersende oorlog...
Delen op facebook
Shadow Force
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Shadow Force - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shadow Force in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Shadow Force zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kyrah (Kerry Washington) en Isaac (Omar Sy) zijn samen met hun zoon op de vlucht voor hun voormalige werkgever, de internationale geheime dienst genaamd 'Shadow Force'. Het vervreemde koppel duikt onder terwijl Shadow Force de opdracht heeft gekregen om hen uit te schakelen. In deze actie-thriller escaleert de strijd van één familie tot een allesoverheersende oorlog. Shadow Force wordt geregisseerd door Joe Carnahan ('The Grey'), met Omar Sy ('Intouchables'), Kerry Washington ('Scandal'), Mark Strong ('Kingsman: Secret Service'), en Da’Vine Joy Randolph ('The Holdovers') in de hoofdrollen.