compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Shot Caller

Shot Caller

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, misdaad, thriller

Pitch van Shot Caller
Shot Caller filmstill
Shot Caller filmstill
Delen op facebook
Shot Caller
Nederlandse première: 24-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 120 min,
Nadat Jacob dronken in de auto stapt overlijdt zijn vriend als hij ongeluk maakt. Hij moet naar de gevangenis. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neo-nazi's. Hij wordt uitgedacht door de leider om een gevaarlijke missie uit te voeren als hij eenmaal buiten staat.
trailer en bijzonderheden over Shot Caller
Het heeft lang geduurd voordat deze film uit kon komen omdat producent Relativity Media failliet ging. Twee jaar later kan de film toch uitkomen.
Aanloop van Shot Caller
Regisseur Ric Roman Waugh maakte eerder de films Snitch en Felon. Beide films speelde zich ook af in gevangenissen.
BioscoopAgenda van Shot Caller

Shot Caller in de bioscoop

Wil je Shot Caller zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nadat Jacob dronken in de auto stapt overlijdt zijn vriend als hij ongeluk maakt. Hij moet naar de gevangenis. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neo-nazi's. Van de regisseur van Snitch en Felon.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.
Jacob wordt veroordeeld tot 7 jaar cel en merkt al snel hoe hard het er binnen de gevangenismuren aan toe gaat. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neonazi’s en raakt hij steeds verder verwikkeld in de onderlinge gangsterstrijd. Als hij uiteindelijk door één van de leiders onder druk wordt gezet om een gevaarlijke missie uit te voeren tegenover de wreedste misdadigers van Californië, ziet hij nog maar één uitweg…