Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 17-5 t/m 23-5
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Sing Song

Sing Song

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

familiefilm, musical

Pitch van Sing Song
Sing Song filmstill
Sing Song filmstill
Sing Song
Nederlandse première: 20-7-2017
Nederland, 2017, 96 min,
Jasmine is 16 en krijgt de kans om aan een zangwedstrijd mee te doen in Suriname. Zij grijpt de kans aan om meer te weten over haar moeder, die ze niet meer heeft gezien sinds ze met haar vader naar Nederland vertrok. Gitarist Stijn gaat met haar mee.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Sing Song
Aan deze film werken veel muzikanten mee met een Surinaamse achtergrond, waaronder Kenny B., Negativ en Glen Faria.
Aanloop van Sing Song
Regisseur Mischa Kamp maakte eerder het veelgeprezen Jongens.
BioscoopAgenda van Sing Song

Sing Song in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Sing Song is het muzikale avontuur van de 16-jarige Jasmine die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, maar in het geheim op zoek gaat naar haar moeder.

In de muzikale film Sing Song wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Sing Song is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.