compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Sing Song

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Sing Song

Sing Song filmstill

Sing Song filmstill

Delen op facebook
Sing Song
Nederlandse première: 20-7-2017
Nederland, 2017, 96 min,

Jasmine is 16 en krijgt de kans om aan een zangwedstrijd mee te doen in Suriname. Zij grijpt de kans aan om meer te weten over haar moeder, die ze niet meer heeft gezien sinds ze met haar vader naar Nederland vertrok. Gitarist Stijn gaat met haar mee.

Bekijk bij:

CinemembermeJanevideoland

Sing Song trailer en bijzonderheden

Aan deze film werken veel muzikanten mee met een Surinaamse achtergrond, waaronder Kenny B., Negativ en Glen Faria.

Trailer van Sing SongBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sing Songhttps://i1.ytimg.com/vi/S39923MpxhU/hqdefault.jpg2017-05-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder het veelgeprezen Jongens.

Sing Song - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sing Song in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sing Song zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jasmine krijgt de kans om aan een zangwedstrijd mee te doen in Suriname. Zij grijpt de kans aan om meer te weten over haar moeder, die ze niet meer heeft gezien sinds ze met haar vader naar Nederland vertrok. Van de regisseur van Jongens.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sing Song is het muzikale avontuur van de 16-jarige Jasmine die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, maar in het geheim op zoek gaat naar haar moeder.

In de muzikale film Sing Song wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Sing Song is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.

Productiemaatschappij: Dutch FilmWorks (DFW), Submarine Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Sing Song