compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Slender Man

Slender Man

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

horror

Pitch van Slender Man
Slender Man: Joey King (Wren)
Slender Man: Joey King (Wren)
Delen op facebook
Slender Man
Nederlandse première: 23-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 93 min,
Vier meiden voeren een ritueel uit om aan te tonen dat het fenomeen Slender Man niet bestaat, dan verdwijnt er eentje op mysterieuze wijze. De drie die achterblijven twijfelen steeds meer of het van het internet bekende fenomeen, wellicht toch slachtoffers maakt.
trailer en bijzonderheden over Slender Man
Slenderman is een fictief personage ooit eens ontstaan tijdens een fotowedstrijd, waarbij de indruk werd gewekt dat de kinderen die op de foto waren waar het lange figuur op de achtergrond stond, allemaal verdwenen zijn. Daarna opstond er op internet, via nep-foto's, nep-filmpjes, enz. Vanzelf een cultus, die al snel werden opgepakt door computerspelletjes.
Aanloop van Slender Man
Regisseur Sylvain White is voornamelijk in Europa opgeleid. Hij maakte in het begin van zijn carrière heelveel korte films, videoclips en al spoedig regisseerde hij afleveringen van populaire tv-series zoals 'CSI', 'Hawaii Five-0', 'Major Crimes', 'Sleepy Hollow', enz.
BioscoopAgenda van Slender Man

Slender Man in de bioscoop

Wil je Slender Man zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier meiden voeren een ritueel uit om aan te tonen dat het fenomeen Slender Man niet bestaat, dan verdwijnt er eentje op mysterieuze wijze.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist raakt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.