compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Slender Man

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Slender Man

Joey King (Wren)

Joey King (Wren)

Delen op facebook
Slender Man
Nederlandse première: 23-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 93 min,

Vier meiden voeren een ritueel uit om aan te tonen dat het fenomeen Slender Man niet bestaat, dan verdwijnt er eentje op mysterieuze wijze. De drie die achterblijven twijfelen steeds meer of het van het internet bekende fenomeen, wellicht toch slachtoffers maakt.

Bekijk bij:

NETFLIX

Slender Man trailer en bijzonderheden

Slenderman is een fictief personage ooit eens ontstaan tijdens een fotowedstrijd, waarbij de indruk werd gewekt dat de kinderen die op de foto waren waar het lange figuur op de achtergrond stond, allemaal verdwenen zijn. Daarna opstond er op internet, via nep-foto's, nep-filmpjes, enz. Vanzelf een cultus, die al snel werden opgepakt door computerspelletjes.

Trailer van Slender ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Slender Manhttps://i1.ytimg.com/vi/LjAt_trfu3k/hqdefault.jpg2018-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sylvain White is voornamelijk in Europa opgeleid. Hij maakte in het begin van zijn carrière heelveel korte films, videoclips en al spoedig regisseerde hij afleveringen van populaire tv-series zoals 'CSI', 'Hawaii Five-0', 'Major Crimes', 'Sleepy Hollow', enz.

Slender Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Slender Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Slender Man zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier meiden voeren een ritueel uit om aan te tonen dat het fenomeen Slender Man niet bestaat, dan verdwijnt er eentje op mysterieuze wijze.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist raakt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.

Productiemaatschappij: Madhouse Entertainment, Mythology Entertainment

Cast & Regisseur

Javier Botet

Slenderman
Kevin Chapman

Mr. Jensen
Jeffrey Corazzini

Police officer
Sylvain White

Regisseur