compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Snake Eyes

***00
Waardering: 3/5

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Snake Eyes

Henry Golding (Snake Eyes)

Henry Golding (Snake Eyes)

Delen op facebook
Snake Eyes
Nederlandse première: 22-7-2021
Canada, Verenigde Staten, 2021, 121 min,

In Snake Eyes krijgt de mysterieuze eenzame vechter Snake Eys een thuis bij de geheime Japanse ninja-clan Arashikage, nadat hij door een onbesuisde actie Storm Shadow redde. Maar spoken uit zijn verleden doemen op en wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

Bekijk bij:

Disney+

Snake Eyes trailer en bijzonderheden

De gebeurtenissen in de film portretteren het personage voordat hij de heroïsche gemaskerde agent van de G.I. Joe organisatie.
De casting is bijzonder omdat het voornamelijk bestaat uit gemengd Aziatisch Engels, Japaans-Amerikaans, Ghanees-Engels, Australisch en Spaans, de enige Amerikaan is kind-acteur Max Archibald.

Trailer van Snake EyesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Snake Eyeshttps://i1.ytimg.com/vi/x-B3k_ld6xE/hqdefault.jpg2021-07-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Robert Schwentke is bekend van zijn werk voor de film-serie Divergent, zoals Divergent Series: Insurgent (2015) en RED, zoals RED (2010), maar ook zijn ander filmwerk voelt als pilot-afleveringen zoals The Time Traveler's Wife (2009) en Flightplan (2005).
De charismatische Henry Golding heeft maar enkele films gemaakt maar werd een superster na The Gentlemen (2019), Last Christmas (2019) en Crazy Rich Asians (2018).
Úrsula Corberó is vooral bekend ban het personage Tokio uit de tv-serie La Casa de Papel (2017) en Samara Weaving is onder meer bekend van de speelfilms Guns Akimbo (2019), Mayhem (2017), The Babysitter (2017) en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017).

Snake Eyes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Snake Eyes in de bioscoop

Wil je Snake Eyes zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

Een mysterieuze eenzame vechter Snake Eyes wordt opgenomen in de geheime ninja-clan Arashikage, na een onbedoelde en onbesuisde actie van hem. Hij krijgt eindelijk een thuis, maar dan doemen er spoken uit zijn verleden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding (The Gentlemen) Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld. Snake Eyes: G.I. Joe Origins is gebaseerd op het iconische G.I. Joe personage, Snake Eyes, en de cast bestaat verder uit o.a. Andrew Koji als Storm Shadow, Úrsula Corberó (La casa de papel) als Baroness, Samara Weaving als Scarlett, Haruka Abe als Akiko, Tahehiro Hira als Kenta en Iko Uwais als Hard Master.

Productiemaatschappij: Di Bonaventura Pictures (a Di Bonaventura Pictures, Entertainment One (in association with), Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) (present), Paramount Pictures (present), Sky

Cast & Regisseur