compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Snatched

Snatched

*0000
Waardering: 1/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

actie, komedie

Pitch van Snatched
Delen op facebook
Snatched
Nederlandse première: 11-5-2017
Verenigde Staten, 2017, 91 min,
Emily en haar moeder hebben niet echt een goede band maar toch gaan ze samen op vakantie naar de tropen. Emily's moeder lijkt er niet echt van te genieten maar Emily probeert er het beste van te maken. Als moeder en dochter samen worden ontvoerd moeten ze samen zien te ontsnappen.
trailer en bijzonderheden over Snatched
Het is meer dan vijftien jaar geleden dat we Goldie Hawn in een film hebben gezien. De laatste keer was The Banger Sisters uit 2002.
Aanloop van Snatched
De hoofdrol wordt gespeeld door comedian Amy Schumer, die met haar eerste film Trainwreck een sterke film neerzette.
BioscoopAgenda van Snatched

Snatched in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Snatched zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Emily en haar moeder hebben niet echt een goede band maar toch gaan ze samen op vakantie naar de tropen. Als ze worden ontvoert moeten ze samen zien te ontsnappen. Met Amy Schumer en Goldie Hawn.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.