compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) filmstill

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) filmstill

Delen op facebook
Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)
Nederlandse première: 9-10-2019
Noorwegen, 2018, 80 min,

Solan & Ludwig gaan samen de ruimte in. Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de uitvinder Reodor. Solan wordt als dappere astronaut ingeschakeld om de missie te leiden, maar niets loopt zoals gepland.

Bekijk bij:

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) trailer en bijzonderheden

Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de trilogie met de karakters van Flåklypa universe. Solan & Ludwig deel 1 ontving in 2016 een nominatie voor Beste Speelfilm op het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Trailer van Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)https://i1.ytimg.com/vi/qMiuj4hYyYc/hqdefault.jpg2019-09-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De acteur Dennis Willekens ook wel bekend van "Levenslied" (2013) en de serie 'Flikken Maastricht' (2015) heeft een stem opgenomen voor de film. Maar ook Hero Muller vooral bekend van de kinderserie 'Het Huis Anubis' (2006) en de film Soldaat van Oranje (1977) speelt in de film.

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) in de bioscoop

Wil je Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Solan & Ludwig doen samen mee aan een race naar de maan. Het land dat als eerste op de maan land verdient het recht om zich de rechtmatige eigenaar van de maan te noemen. Maar de reis loopt niet helemaal volgens plan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen... Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig! Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de stop-motion trilogie met de geliefde karakters van Flåklypa universe.

Productiemaatschappij: Maipo Film, Qvisten Animation (animation)

Cast & Regisseur