compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Space Jam: A New Legacy

**000
Waardering: 2/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Space Jam: A New Legacy

LeBron James (LeBron James)

LeBron James (LeBron James)

Delen op facebook
Space Jam: A New Legacy
Nederlandse première: 14-7-2021
Verenigde Staten, 2021, 116 min,

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in Space Jam: A New Legacy, een animatie/live-action-film van regisseur Malcolm D. Lee en een creatief team met daarin Ryan Coogler en Maverick Carter.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Space Jam: A New Legacy trailer

Trailer van Space Jam: A New LegacyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Space Jam: A New Legacyhttps://i1.ytimg.com/vi/lejO46NPQww/hqdefault.jpg2021-06-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Space Jam: A New Legacy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Space Jam: A New Legacy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Space Jam: A New Legacy zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in Space Jam: A New Legacy, een animatie/live-action-film van regisseur Malcolm D. Lee en een creatief team met daarin Ryan Coogler en Maverick Carter. Deze knotsgekke samensmelting van twee werelden laat zien hoeveel sommige ouders overhebben voor hun kinderen. LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie). Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de chaotische bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. De Tunes nemen het op tegen de Goons, een team van ongekend sterke profspelers. Nog nooit heeft er voor LeBron zoveel op het spel gestaan. Het is een wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon en die bewijst hoe belangrijk het is om jezelf te blijven. De Tunes gaan tegen alle regels in en maken optimaal gebruik van hun unieke talenten. Door het spelletje op hun eigen manier te spelen, weten ze zelfs “King” James te verrassen.

Productiemaatschappij: Proximity, SpringHill Entertainment, Warner Animation Group, Warner Bros. (presents), Warner Bros. Animation

Cast & Regisseur

Don Cheadle

Al-G Rhythm
LeBron James

LeBron James
Cedric Joe

Dom James
Eric Shackelford

Crazy Cowboy (uncredited)
Cassandra Starr

NBA Player's Girlfriend (uncredited)
Space Jam: A New Legacy poster