compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Spinning Gold

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Spinning Gold

Jeremy Jordan (Neil Bogart)

Jeremy Jordan (Neil Bogart)

Delen op facebook
Spinning Gold
Nederlandse première: 4-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 130 min,

In Spinning Gold navigeert producer Neil Bogart de onafhankelijke platenmaatschappij Casablanca door een moeilijke periode. Live brengen de muzikanten het publiek tot een kookpunt, maar de platenverkoop valt steeds tegen. Dan brengt de band KISS een live-single uit in 1975 en Donna Summer een 17 minuten single.

Bekijk bij:

Spinning Gold trailer en bijzonderheden

Casablanca Records werd het lanceerplatform in 1975 voor acts als Kiss, Donna Summer, Village People, Cher, Lipps Inc. (with lead vocalist Cynthia Johnson), and Parliament (featuring George Clinton).

Trailer van Spinning GoldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spinning Goldhttps://i1.ytimg.com/vi/rR2HcDfvQVw/hqdefault.jpg2023-04-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Spinning Gold - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spinning Gold in de bioscoop

Wil je Spinning Gold zien? Koop of huur de film hier:



Een biopic over producer Neil Bogart - gemaakt door zijn kleinzoon - uit de jaren 70, medeoprichter van Casablanca Records.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Donna Summer, Bill Withers, Gladys Knight, The Village People, KISS … Het zijn slechts enkele van de iconen die groot werden onder de meest kleurrijke muziekproducent van de industrie; Neil Bogart. Spinning Gold laat zien hoe hij met zijn Casablanca Records de muziekgeschiedenis herschreef. Een verhaal zo ambitieus, schokkend, sexy, cool en ongelofelijk dat het alleen maar waar kan zijn.

Nog voordat de disco regeerde, was er één platenlabel dat alles veranderde. Met Casablanca Records creëerde Neil Bogart – die werkelijk alles deed om een hit te scoren - het meest succesvolle, onafhankelijke platenlabel aller tijden. Door een mix van creatieve waanzin en een totaal geloof in elkaar en de muziek die ze maakten vormde zijn ragtag-team van jonge muziekliefhebbers een hele eigen cultuur. Enkele van de populairste muzieksterren van vandaag vertolken in Spinning Gold de iconen die hen inspireerden en zingen hun meest populaire liedjes, waaronder Grammy en Golden Globe-genomineerde Wiz Khalifa als George Clinton, Jason Derulo als Ron Isley van de Isley Brothers, Pink Sweat$ als Bill Withers, Grammy genomineerde Tayla Parx als Donna Summer en multi-Grammy-winnaar Ledisi als Gladys Knight.

Productiemaatschappij: Atlantic Films, Bay Point Media, Blue Rider Pictures, CAP, Hero Entertainment Group, The Boardwalk Entertainment Group

Cast & Regisseur

Jason Isaacs

Al Bogatz
Sebastian Maniscalco

Giorgio Moroder
Taylor Parks

Donna Summer
Lyndsy Fonseca

Joyce Biawitz
Dan Fogler

Buck Reingold