compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

StarDog and TurboCat

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Een knotsgek animatie avontuur met de originele stemmen van Luke Evans, Nick Frost, Gemma Arterton en Bill Nighy. Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten!
Delen op facebook
StarDog and TurboCat
Nederlandse première: 17-11-2022
Verenigd Koninkrijk, 2019, 88 min,

Bekijk bij:

StarDog and TurboCat trailer

Trailer van StarDog and TurboCatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film StarDog and TurboCathttps://i1.ytimg.com/vi/SZbKj0XopIk/hqdefault.jpg2022-08-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

StarDog and TurboCat - Bioscopen, Tijden & Tickets

StarDog and TurboCat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je StarDog and TurboCat zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een knotsgek animatie avontuur met de originele stemmen van Luke Evans, Nick Frost, Gemma Arterton en Bill Nighy. Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten! In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crashed hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck.
Wanhopig op zoek naar zijn baasje, werkt Buddy samen met de geniale miljonairs kat Felix, die hem zal helpen tijdens een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechten organisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten! Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en het geloof in de menselijke eigenschappen van positiviteit, wordt de hele familie geïntroduceerd op twee unieke superhelden: StarDog & TurboCat.

Productiemaatschappij: Brilliant Casting (Casting Director), Head Gear Films (in association), Metrol Technology (in association), Particular Crowd (in association with), Red Star 3D, Screen Yorkshire

Cast & Regisseur