compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Summerland

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Summerland

Delen op facebook
Summerland
Nederlandse première: 13-8-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 99 min,

In Summerland woedt WOII, terwijl de jonge ambitieuze Alice zwoegt over haar proefschrift. Wanneer ze de zorg krijgt over een geëvacueerde jongen uit Londen, kan ze de afleiding niet gebruiken en wil van de verplichting af. De naïviteit en onschuld van de jongen confronteert haar met haar verleden en haar vrouwzijn.

Bekijk bij:

meJane

Summerland trailer

Trailer van SummerlandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Summerlandhttps://i1.ytimg.com/vi/OL6gmsO6sLk/hqdefault.jpg2020-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van toneelschrijfster Jessica Swale als regisseur en scenarioschrijfster.
Actrice Gemma Arterton is bekend van The Escape (2017), The Girl with All the Gifts (2016) en Prince of Persia: The Sands of Time (2010).
De actrice Gugu Mbatha-Raw is bekend van Concussion (2015) en Belle (2013).
De jonge acteur Lucas Bond is sinds hij begonnen is met acteren in 2015 al in 10 producties bezig geweest.

Recensies van Summerland

Summerland - Bioscopen, Tijden & Tickets

Summerland in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Summerland zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Tijdens WOII werkt de jonge ambitieuze Alice (Gemma Arterton) aan haar proefschrift, wanneer ze de zorg krijgt over een geëvacueerde jongen. Ze kan de afleiding niet gebruiken, maar zijn naïviteit en onschuld roepen herinneringen op uit haar verleden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Om zich te kunnen concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van WOII, sluit de jonge ambitieuze Alice (Gemma A.) zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank op zich moet nemen. Door zijn onschuld en nieuwsgierigheid komen emoties en geheimen uit het verleden naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken.

Productiemaatschappij: Mate Films, Shoebox Films