compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Suske en Wiske: De Texas rakkers

Suske en Wiske: De Texas rakkers

avontuur, komedie, western

Pitch van Suske en Wiske: De Texas rakkers
Suske en Wiske: De Texas rakkers
Suske en Wiske: De Texas rakkers
Delen op facebook
Suske en Wiske: De Texas rakkers
Nederlandse première: 23-7-2009
België, 2009, 80 min,
Als Lambik een klein mannetje in een fles ontdekt, blijkt dit een Texasrakker te zijn, die verkleind is door Jim Parasijt, een boef die de hele wereld wil verkleinen. Samen met Suske, Wiske, tante Sidonia en Jerommeke reist hij naar Texas om orde op zaken te stellen.
trailer en bijzonderheden over Suske en Wiske: De Texas rakkers
Suske en Wiske: De Texas rakkers is gebaseerd op een verhaal van 1959 uit de Suske en Wiske stripreeks, die Willy Vandersteen meer dan zestig jaar geleden creëerde. Het is de eerste keer dat een stripverhaal van Suske en Wiske wordt verfilmd.
Aanloop van Suske en Wiske: De Texas rakkers
De film is geregisseerd door "Mark Bertens" en Wim Bien, Bien hielp eerder mee aan Ice Age 2: The Meltdown en The Ant Bully, Bertens droeg bij aan Manneken Pis en De Indringer. Scriptschrijver Dirk Nielandt schreef eerder scripts voor kinderprogramma's, waaronder 'De Sprookjesboom', 'Uki', 'Kapitein Zeppos', 'De Kat' en 'Het zwaard van Ardoeaan'.
Recensies van Suske en Wiske: De Texas rakkers
BioscoopAgenda van Suske en Wiske: De Texas rakkers

Suske en Wiske: De Texas rakkers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Suske en Wiske: De Texas rakkers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Lambik een klein mannetje in een fles ontdekt, blijkt dit een Texasrakker te zijn, die verkleind is door Jim Parasijt, een boef die de hele wereld wil verkleinen. Samen met Suske, Wiske, tante Sidonia en Jerommeke reist hij naar Texas om orde op zaken te stellen. Eerste verfilming van de stripboeken van Suske en Wiske.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen