compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Sweat

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Sweat

Magdalena Kolesnik (Sylwia Zajac)

Magdalena Kolesnik (Sylwia Zajac)

Delen op facebook
Sweat
Nederlandse première: 6-5-2021
Polen, Zweden, 2020, 105 min,

Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

Sweat trailer

Trailer van SweatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sweathttps://i1.ytimg.com/vi/D5G4jKBdTog/hqdefault.jpg2021-02-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sweat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sweat in de bioscoop

Synopsis distributeur

Sylwia Zajac is een populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze werkt hard om haar lichaam in vorm te houden en inspireert daarmee haar honderdduizenden volgers op sociale media. Sylwia houdt van alle aandacht, maar ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer een Instagram-post viraal gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt. Haar persoonlijke boodschap strookt niet met haar positieve imago en hetgeen de sponsors willen zien. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze door alle aandacht een stalker aan. Als ze hem ‘s nachts voor haar woning treft, vraagt ze een vriend het probleem voor haar op te lossen. De gevolgen zijn ingrijpend. Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen. Het drama van regisseur Magnus von Horn (The Here After) werd in 2020 geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes en was dit jaar te zien op IFFR.

Productiemaatschappij: Canal+ Polska (co-production), DI Factory (co-production), EC1 Lódz - Miasto Kultury (co-production), Film i Väst (co-production), Lava Films (produced by), Opus Film (co-production), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by), Svenska Filminstitutet (SFI) (co-financed by), Zentropa International Sweden (co-production)