compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Swimming Home

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Swimming Home

Delen op facebook
Swimming Home
Nederlandse première: 27-6-2024
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2024, 99 min,

In Swimming Home treft een gezin bij hun afgelegen een vreemdeling in hun zwembad. De mysterieuze vrouw met groene vingernagels beweert botanicus te zijn. Ze wordt gevraagd om te helpen degenen van wie de moeder houdt te bevrijden.

Swimming Home trailer en bijzonderheden

De film werd genomineerd voor de World Narrative Competition tijdens het Tribeca Film Festival 2024.

Trailer van Swimming HomeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Swimming Homehttps://i1.ytimg.com/vi/cXSMj3gLwzE/hqdefault.jpg2024-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Justin Anderson is brekend van Jumper (2014) en Fleurs du mal (2011).

Mackenzie Davis was te zien in Terminator: Dark Fate (2019), Blade Runner 2049 (2017), The Martian (2015) en What If (2013) (2013).

Christopher Abbott was te zien in Poor Things (2023), The Forgiven (2021), First Man (2018) en Criminal Activities (2015).

Swimming Home - Bioscopen, Tijden & Tickets

Swimming Home in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Swimming Home is een surrealistische en duister komische reis, genspireerd op de gelijknamige roman van Deborah Levy. Wanneer Isabel en haar familie bij hun vakantievilla aankomen, vinden ze Kitti naakt drijvend in het zwembad. Geheel onverwacht nodigt Isabel deze vreemdeling uit om te blijven. Kitti blijkt botanist te zijn en verzamelt giftige planten. Haar aanwezigheid zet de verhouding tussen Isabel en haar man Joe op scherp. Als de temperatuur stijgt en de spanningen verder oplopen, verandert de zonovergoten vakantie van het gezin in een hachelijk schouwspel waarbij verborgen gevoelens niet langer onderdrukt kunnen blijven. Swimming Home ging in wereldpremire op het Internationaal Filmfestival van Rotterdam (IFFR). Een film van regisseur en schrijver Justin Anderson met Christopher Abbott, Mackenzie Davis, Ariane Labed, Nadine Labaki en Freya Hannan-Mills.

Productiemaatschappij: Anti-Worlds, Head Gear Films, Heretic, Lemming Film, Quiddity Films, Reagent Media