compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Take Me Somewhere Nice

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Take Me Somewhere Nice

Delen op facebook
Take Me Somewhere Nice
Nederlandse première: 23-5-2019
Nederland, 2019, 91 min,

De Nederlandse tiener Alma reist aar Bosnië om voor het eerst kennis te maken met haar vader. Het wordt een snikhete zomer waar niets gaat zoals verwacht.

Bekijk bij:

Cinemember

Take Me Somewhere Nice trailer en bijzonderheden

De film is zeer goed ontvangen op tal van festivals en kreeg een speciale vermelding tijdens het International Rotterdam Film Festival 2019 Tiger Award.
De film is in een vierkante aspect-ratio gefilmd.

Trailer van Take Me Somewhere NiceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Take Me Somewhere Nicehttps://i1.ytimg.com/vi/x9V-TYTzXwU/hqdefault.jpg2019-01-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van regisseur Ena Sendijarevic die eerder hoge ogen gooide met haar korte films 'Import' (2016), 'Fernweh' (2014) en "Reizigers in de nacht" (2013).

Take Me Somewhere Nice - Bioscopen, Tijden & Tickets

Take Me Somewhere Nice in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Take Me Somewhere Nice zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Alma vanuit Nederland naar Bosnië reist om een zomer in het geboorteland van haar ouders door te brengen, belandt ze van de ene absurde situatie in de andere.

Snelle seks of eeuwige liefde, iPhone of wilde natuur, Europees paspoort of Joegoslavische ziel? De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht. Vastberaden om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene absurde en vervreemdende situatie in de andere terecht. Ena Sendijarevic (31) zette zichzelf op de kaart met haar prijswinnende korte films waarvan haar laatste film Import voor het Cannes (Quinzaine) filmfestival werd geselecteerd. Take Me Somewhere Nice is haar eerste speelfilm.

Productiemaatschappij: Pupkin Film

Cast & Regisseur