compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Tarde para la ira

Tarde para la ira

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis, thriller

Pitch van Tarde para la ira
Tarde para la ira: Ruth Díaz (Ana) en Antonio de la Torre (José)
Tarde para la ira: Ruth Díaz (Ana) en Antonio de la Torre (José)
Delen op facebook
Tarde para la ira
Spanje, 2016, 92 min,
Curro wil na acht jaar gevangenisstraf zijn leven weer oppakken met zijn vriendin en zoontje. Eenmaal thuis gekomen blijkt er een nieuwe man aanwezig te zijn: de zwijgzame José. Dit blijkt geen toeval en Curro moet zijn verleden onder ogen komen.
trailer en bijzonderheden over Tarde para la ira
Deze film won maar liefst vier Goya’s, de Spaanse variant van de Oscars.
Aanloop van Tarde para la ira
Dit is het regiedebuut van Raúl Arévalo. Hij was ook als acteur te zien in La isla mínima.
Onze recensie
****0

Recensie The Fury of a Patient Man

Acteur "Raúl Arévalo" maakte met "The Fury Of A Patient Man" zijn debuut als regisseur en levert meteen een zeer goed visitekaartje af. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Tarde para la ira

Tarde para la ira in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tarde para la ira zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Curro wil na acht jaar gevangenisstraf zijn leven weer oppakken met zijn vriendin en zoontje. Eenmaal thuis gekomen blijkt er een nieuwe man aanwezig te zijn: de zwijgzame José. Winnaars van vier Goya’s.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Deze gelauwerde Spaanse film is een eigenzinnige, spannende en dramatische thriller, waarin elementen uit de western en misdaaddrama’s van de jaren zeventig samenkomen.

Curro wordt gearresteerd na de overval op een juwelier in Madrid. Na zijn vrijlating, acht jaar later, hoopt hij het leven met zijn vriendin Ana en hun zoontje weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is. Een andere man is Ana’s leven binnengekomen. De aanwezigheid van deze stille en mysterieuze José blijkt geen toeval. Curro wordt gedwongen zijn verleden onder ogen te zien. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie José is. The Fury of a Patien Man (Originele titel Tarde para la ira) is het regiedebuut van Raúl Arévalo, die één van de hoofdrollen vertolkte in La isla minima. De film werd bekroond met vele prijzen waaronder 4 Goya’s (Spaanse Oscars).