compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Tarde Para Morir Joven

***1/20
Waardering: 3.3/5

Too Late to Die Young

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Tarde Para Morir Joven

Tarde Para Morir Joven filmstill

Tarde Para Morir Joven filmstill

Delen op facebook
Tarde Para Morir Joven
Nederlandse première: 25-7-2019
Argentinië, Brazilië, Chili, Nederland, Qatar, 2018, 110 min,

Chile, 1990. Coming-of-age-drama over de zestienjarige Sofia die, na de val van Pinochet, opgroeit in een commune aan de voet van de Andes. Ze lijkt veilig voor de gevaren van de stad.

Bekijk bij:

Cinemember

Tarde Para Morir Joven trailer en bijzonderheden

De film won al snel meerdere prijzen zoals Beste regisseur tijdens het Locarno International Film Festival 2018, als eerste vrouwelijke regisseur.

Trailer van Tarde Para Morir JovenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tarde Para Morir Jovenhttps://i1.ytimg.com/vi/ura0oFYqPWc/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Chileense filmmaker Dominga Sotomayor vestigt haar naam als lange speelfilmregisseur, eerder maakte ze De jueves a domingo (2012), waarvoor ze een Tiger Award van het IFFR ontving.

Tarde Para Morir Joven - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tarde Para Morir Joven in de bioscoop

Wil je Tarde Para Morir Joven zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Chile, 1990. Coming-of-age-drama over de zestienjarige Sofia die, na de val van Pinochet, opgroeit in een commune aan de voet van de Andes. Ze lijkt veilig voor de gevaren van de stad.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Chileense filmmaker Dominga Sotomayor gooit hoge ogen met Tarde para morir joven, een adembenemend mooi gefilmde coming of age-vertelling over de zestienjarige Sofia die, na de val van Pinochet, opgroeit in een commune aan de voet van de Andes.

De Chileense filmmaker Dominga Sotomayor gooit hoge ogen met Tarde para morir joven, een adembenemend mooi gefilmde coming of age-vertelling over de zestienjarige Sofia die, na de val van Pinochet, opgroeit in een commune aan de voet van de Andes. Met Tarde para morir joven won Dominga Sotomayor (1985, Chili) als eerste vrouwelijke regisseur de Zilveren Luipaard van het Locarno Film Festival. De film kreeg ook de KNF Prijs van de Nederlandse Filmjournalisten voor Beste Nederlandse Coproductie. Sotomayor won eerder de Tiger Award van het IFFR met haar speelfilmdebuut De jueves a domingo (2012).

Productiemaatschappij: Cinestación, Circe Films (co-production), RT Features, Ruda Cine (co-production)