compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

The Aeronauts

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van The Aeronauts

Eddie Redmayne (James Glaisher) en Felicity Jones (Amelia Wren)

Eddie Redmayne (James Glaisher) en Felicity Jones (Amelia Wren)

Delen op facebook
The Aeronauts
Nederlandse première: 12-12-2019
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 100 min,

In 1862 werkt meteoorloog James Glaisher samen met durfal-ballonpiloot Amelia Rennes om meer van het weer te leren en hoger te vliegen dan wie dan ook in de geschiedenis. Hun reis naar de rand van het bestaan ​laat hun balanceren op hun eigen fysieke en emotionele grenzen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Aeronauts trailer en bijzonderheden

Eddie Redmayne verstuikte zijn enkel tijdens een ballonvaartopname en moest noodgedwongen enkele dagen in het gips. Felicity Jones en Eddie Redmayne speelden eerder samen de hoofdrol in The Theory of Everything (2014).

Trailer van The AeronautsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Aeronautshttps://i1.ytimg.com/vi/v7rLRal0k3s/hqdefault.jpg2019-11-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tom Harper is bekend van Wild Rose (2018) en van de film 'The Woman in Black: Angel of Death' (2014). Hoofdpersoon Felicity Jones is bekend van Rogue One: A Star Wars Story (2016) en van The Theory of Everything (2014), in die laatste film ook al met Eddie Redmayne.

Recensies van The Aeronauts

The Aeronauts - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Aeronauts in de bioscoop

Wil je The Aeronauts zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De film The Aeronauts gaat over meteoorloog James Glaisher (Eddie Redmayne) die in 1862 samen met durfal-ballonpiloot Amelia Wren (Felicity Jones) meer willen leren over het weer en hoogte-records verbreken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

1862 - ballonvaarster Amelia Wren (Felicity Jones) en wetenschapper James Glaisher (Eddie Redmayne) ondernemen samen een expeditie met als doel het hoogterecord ballonvaren te verbreken. Terwijl de wereld vol ongeloof toekijkt, komen Amelia en James steeds dichter bij een revolutionaire doorbraak en ontdekken ze geleidelijk aan ook meer over zichzelf en hun doel als mens op het vasteland. The Aeronauts is een waargebeurd verhaal met in de hoofdrollen Felicity Jones (The Theory of Everything, On the Basis of Sex) en Eddie Redmayne (Fantastic Beasts, Les Misérables). Dit verhaal vol actie, romantiek en avontuur is een ode aan het eeuwige verlangen van de mens naar vooruitgang.

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Mandeville Films, One Shoe Films, Popcorn Storm

Cast & Regisseur

Felicity Jones

Amelia Wren
Eddie Redmayne

James Glaisher
Vincent Perez

Pierre Rennes
Robert Ryan

Royal Society Man (uncredited)
Thomas Arnold

Charles Green
Tom Harper

Regisseur
The Aeronauts poster