compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Ancient Woods

The Ancient Woods

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Pitch van The Ancient Woods
The Ancient Woods filmstill
The Ancient Woods filmstill
Delen op facebook
The Ancient Woods
Nederlandse première: 18-10-2018
Duitsland, Estland, Litouwen, 2017, 85 min,
Een commentaarloze natuurfilm met slechts geluiden van één van de laatst overgebleven oer-bossen in Europa, de Litouwse oerbos. De dieren worden van heel dichtbij gefilmd en diep in hun habitat gevolgd: diepbedroefde bossen, wolvenholen als ook het onderwaterbos, maar ook de mensen die aan de rand van het bos wonen.
trailer en bijzonderheden over The Ancient Woods
The Ancient Woods is een film van bioloog/filmmaker Mindaugas Survila waaraan hij in totaal 10 jaar werkte. Een filmische hommage aan de Litouwse natuur die in eigen land een grote bioscoop-hit werd.
Aanloop van The Ancient Woods
Regisseur Mindaugas Survila maakte eerder The Field of Magic (2011) die ging over mensen die op een vuilnisbelt woonden die aangrensde aan een stukje oerbos.
BioscoopAgenda van The Ancient Woods

The Ancient Woods in de bioscoop

Wil je The Ancient Woods zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Natuurfilm met slechts geluiden van de Litouwse oerbos. De dieren worden van heel dichtbij gefilmd en diep in hun habitat gevolgd.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
The Ancient Woods is een poëtische en atypische natuurfilm over de verschillende inwoners van een Litouws oerbos, zowel in de lucht als op de grond en onder water.

The Ancient Woods is een poëtische en atypische natuurfilm over de verschillende inwoners van een Litouws oerbos, zowel in de lucht als op de grond en onder water. Zonder commentaar wordt het ongelooflijk rijke, bijna tastbare geluid van het bos in magistrale beelden vastgelegd. Er wordt geduldig op allerlei dieren ingezoomd waarbij de film je meeneemt op een eindeloze reis - van het dichtbegroeide bos naar de wolvengrotten, de lucht in naar het nest van de zwarte ooievaar, en dan weer het water in naar het onderwaterbos, terugkerend naar de mensen die aan de rand van het bos wonen. The Ancient Woods is een film van bioloog/filmmaker Mindaugas Survila waaraan hij in totaal 10 jaar werkte. Een filmische hommage aan de Litouwse natuur die in eigen land een grote bioscoop-hit werd.