compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Assistant

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van The Assistant

Julia Garner (Jane) en Matthew Macfadyen (Wilcock)

Julia Garner (Jane) en Matthew Macfadyen (Wilcock)

Delen op facebook
The Assistant
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigde Staten, 2019, 87 min,

In The Assistant denkt Jane haar droombaan bij een groot mediabedrijf te krijgen. In alles voelt ze de macht van de grote baas en meer en meer ontdekt ze dat die macht het hele bedrijf heeft gecorrumpeerd en dat het aan haar is om hieraan een halt toe te roepen.

Bekijk bij:

meJane

The Assistant trailer en bijzonderheden

De film volgt de jonge assistent een dag lang, zoals een social media documentaire, in werkelijkheid is de film in 18 dagen opgenomen.
De film won de Louis Roederer Fondation's regieprijs tijdens het Deauville Film Festival 2020 en
de Truly Moving Picture Award tijdens Heartland Film 2020.

Trailer van The AssistantBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Assistanthttps://i1.ytimg.com/vi/6cHrlUWnzyw/hqdefault.jpg2020-09-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuutvan regisseur en scenariste Kitty Green, ze is bekend van de documentaires "Casting JonBenet" (2017) en Ukraine Is Not a Brothel (2013).
Actrice en model Julia Garner is vooral bekend van haar werk in de serie Ozark (2017) en van de films We Are What We Are (2013) en "Electrick Children" (2012).

The Assistant - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Assistant in de bioscoop

Wil je The Assistant zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een media bedrijf in New York ontdekt de jonge assistent Jane (Julia Garner) — die alleen routineklusjes mag doen — dat het bedrijf waar ze voor werkt tot op het bot corrupt is, machtsmisbruik is overal voelbaar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De jonge assistente van een entertainmentmagnaat krijgt langzaam inzicht in de verdorven cultuur binnen het bedrijf.

Sinds enkele weken heeft Jane (Julia Garner) haar droombaan, als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste employee maakt ze lange dagen die voornamelijk gevuld zijn met routineklusjes: scripts kopiëren, afspraken beheren, lunch bestellen, de kopjes opruimen. De grote baas krijgen we niet te zien, maar zijn autoriteit en explosieve willekeur zijn constant voelbaar. Solidariteit onder haar collega's is onderhevig aan opportunisme. Langzaamaan, gedurende een typische kantoordag dag, krijgen Jane en de kijker zicht op de omvang van het misbruik, seksisme en de heersende zwijgcultuur. Subtiel wordt duidelijk dat een zekere verdorvenheid in de vezels van het bedrijf is doorgedrongen. Jane houdt vast aan haar idealen en gaat de confrontatie aan.

Productiemaatschappij: 3311 Productions, Bellmer Pictures, Cinereach, Forensic Films, JJ Homeward Productions, Level Forward, Symbolic Exchange

Cast & Regisseur

Patrick Wilson

Famous Actor
Purva Bedi

Executive Assistant
Kitty Green

Regisseur
The Assistant poster