compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

The Batman

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Batman

Robert Pattinson (Bruce Wayne / Batman)

Robert Pattinson (Bruce Wayne / Batman)

Delen op facebook
The Batman
Nederlandse première: 3-3-2022
Verenigde Staten, 2022, 176 min,

In zijn tweede jaar van misdaadbestrijding ontdekt Batman corruptie in Gotham City die verband houdt met zijn eigen familie terwijl hij wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die bekend staat als de Riddler.

Bekijk bij:

The Batman trailer en bijzonderheden

De casting van de film zit vol toevalstreffers, zo heeft Matt Reeves bij het ontwikkelen van de script steeds Robert Pattinson voor de geest gehad, hij was het voorbeeld van een acteur die een beetje de emo-kant van Bruce Wayne kon laten zien, meer dan de traditionelere playboy-kant. Toevalligerwijs was Pattinson zelf in gesprek met de studio - di op dat punt nog geen idee hadden welke kant het verhaal zou gaan - dat hij onder meer geïnteresseerd was voor een rol in een Batman-film, aangezien hij als kind al een fan is van de serie. Voor de rol van Catwoman waren veel gegadigden, maar Zoë Kravitz was de andere acteur waar Reeves aan dacht. In het echte leven zijn Pattinson en Kravitz goed bevriend dus zat het met de chemie meteen al goed.

Trailer van The BatmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Batmanhttps://i1.ytimg.com/vi/exSVqTopJQo/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Matt Reeves eerder War for the Planet of the Apes (2017), Let Me In (2010) en Cloverfield (2008).
Acteur Robert Pattinson was eerder te zien in Tenet (2020) en The Lighthouse (2019), The Lost City of Z (2016) en in de Twilight (2008) films.
Actrice Zoe Kravitz was eerder te zien in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018),
Divergent (2014), Mad Max: Fury Road (2013) en X-Men: First Class (2011).

The Batman - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Batman in de bioscoop

Wil je The Batman zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In zijn tweede jaar van misdaadbestrijding ontdekt Batman corruptie in Gotham City die verband houdt met zijn eigen familie terwijl hij wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die bekend staat als de Riddler.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

?Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

Productiemaatschappij: 6th & Idaho Productions, DC Comics (based on characters from), DC Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Colin Farrell

Oswald Cobblepot / The Penguin
Robert Pattinson

Bruce Wayne / Batman
Peter Sarsgaard

District Attorney Gil Colson
Andy Serkis

Alfred Pennyworth
Zoe Kravitz

Selina Kyle / Catwoman
Matt Reeves

Regisseur

Nieuws over The Batman