compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Beekeeper

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Beekeeper

Jason Statham (Adam Clay)

Jason Statham (Adam Clay)

Delen op facebook
The Beekeeper
Nederlandse première: 11-1-2024
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2024, 106 min,

In The Beekeeper begint een imker aan een wraakcampagne wanneer een vriend slachtoffer wordt van een gruwelijke zwendel. De imker blijkt een verleden te hebben als een elite-commando en hij neemt het op tegen een zeer machtige organisatie.

Bekijk bij:

meJane

The Beekeeper trailer

Trailer van The BeekeeperBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Beekeeperhttps://i1.ytimg.com/vi/IvKPZ5yxLVk/hqdefault.jpg2023-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur David Ayer maakte eerder The Tax Collector (2019), Scarface (2018) (2018), Suicide Squad (2016) (2016) en Fury (2014).

Acteur Jason Statham maakt de laatste tijd heel veel films achter elkaar, zo was hij te zien afgelopen jaar in Expend4bles (2023), Operation Fortune: Ruse de guerre (2023) en The Meg 2: The Trench (2023).

The Beekeeper - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Beekeeper in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Beekeeper zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een bijenhouder blijkt niet alleen een imker te zijn, maar ook lid te zijn geweest van een elite commando. Wanneer een vriendin van hem wordt opgelicht, neemt hij wraak.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte beekeepers, een machtige en clandestiene organisatie van deep state operatives. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid. The Beekeeper is een spannende actiethriller van David Ayer (Suicide Squad, Bright, Fury, End of Watch) met Jason Statham (The Meg, The Expendables-franchise en Operation Fortune) in de hoofdrol.

Productiemaatschappij: Cedar Park Entertainment, Miramax

Cast & Regisseur

Jason Statham

Adam Clay
Jeremy Irons

Wallace Westwyld
Josh Hutcherson

Derek Danforth
Bobby Naderi

Agent Matt Wiley
Emmy Raver-Lampman

Agent Verona Parker
David Ayer

Regisseur