compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU

The Cut

Pitch

1915. Nazaret heeft de gevolgen van de Armeense genocide overleefd. Hier heeft hij veel moeten inleveren, waaronder zijn familie, geloof en zijn stem. Als hij op een nacht hoort dat zijn tweelingdochters waarschijnlijk nog leven, gaat hij naar hen op zoek. Dit brengt hem over de hele wereld.
Delen op facebook
The Cut
Duitsland, 2014,

bijzonderheden

Deze film gaat over de Armeense genocide die plaatsvond aan het begin van de 20e eeuw. Dit is nog steeds een zeer gevoelig onderwerp in Turkije.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Van Duitse/Turkse regisseur Fatih Akin die eerder de films, Head On, The Edge of Heaven en Soul Kitchen afleverde.

The Cut - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Cut in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Cut zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


1915. Armenië. Nazareth heeft de grote genocide overleefd, maar verliest hierbij zijn familie, geloof en stem. De vader speurt de hele wereld af om zijn dochters te vinden. Regie door Fatih Akin.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bombero International, Cinéart, Corazón International, Dorje Film, International Traders, Jordan Films, Mecon Media Concept, Pandora Filmproduktion, Pyramide Productions, Teamfest

Cast & Regisseur