compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Deep House

Pitch van The Deep House

The Deep House filmstill

The Deep House filmstill

Delen op facebook
The Deep House
België, Frankrijk, 2021, 85 min,

In The Deep House zoeken de duikers Tina en Ben steeds naar nieuwe bijzondere duikbestemmingen. Ze gaan naar een afgelegen meer, ooit vol gelopen en naar verluid staat er een huis nog op het bodem. Ze ontdekken dat het huis niet echt leeg staat, het lijkt nog bewoond.

Bekijk bij:

meJane

The Deep House trailer

Trailer van The Deep HouseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Deep Househttps://i1.ytimg.com/vi/mj-4rtj_yUE/hqdefault.jpg2021-10-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Deep House - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Deep House in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Deep House zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De duikers Tina en Ben gaan een huis op het bodem van een kunstmatig meer bezoeken en ontdekken dat het huis niet zo leeg staat als zij hadden gedacht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Apollo Films (co-production), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Forecast Pictures (co-production), Investisseurs Tax Shelter (participation), Logical Pictures (co-production), OCS, Radar Films (co-production), Screen Flanders (support), Tax Shelter du Gouvernement Fédéral Belge (partici, Umedia (co-production), Wallimage (participation)