compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Escape from Auschwitz

1/20000
Waardering: 0.8/5

Pitch van The Escape from Auschwitz

Elliot Cable (Elazar)

Elliot Cable (Elazar)

Delen op facebook
The Escape from Auschwitz
Verenigd Koninkrijk, 2020, 80 min,

In The Escape from Auschwitz wordt Kazimierz Piechowski opgepakt aan de Hongaarse grens en naar Auschwitz gestuurd, waar hij wordt gedwongen lijken van de gaskamers naar het crematorium te verplaatsen. Hij komt op de meest vreemde plekken in het kamp en ontdekt dat één van zijn vrienden het noodlot tegemoet gaat.

Bekijk bij:

meJane

The Escape from Auschwitz trailer en bijzonderheden

Geïnspireerd op de gevangenschap van de Poolse ingenieur Kazimierz Piechowski, een verzetsheld die uitgroeide tot nationaal symbool, vooral na zijn spectaculaire vlucht uit de concentratiekamp samen met drie andere gevangenen. De actie inspireerde heel veel films.

Trailer van The Escape from AuschwitzBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Escape from Auschwitzhttps://i1.ytimg.com/vi/eU7QOW3blWU/hqdefault.jpg2021-04-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Terry Lee Coker bezocht eerder het thema Auschwitz met de speelfilms "The Guard of Auschwitz" (2018) en "The Angel of Auschwitz" (2019).

The Escape from Auschwitz - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Escape from Auschwitz in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Escape from Auschwitz zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Kazimierz Piechowski wordt opgepakt aan de Hongaarse grens en naar Auschwitz gestuurd, waar hij wordt gedwongen lijken van de gaskamers naar het crematorium te verplaatsen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: High Fliers Films

Cast & Regisseur