compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Exorcist: Believer

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Exorcist: Believer

Delen op facebook
The Exorcist: Believer
Nederlandse première: 5-10-2023
Verenigde Staten, 2023, 111 min,

In The Exorcist: Believer beginnen de dochter van alleenstaande vader Victor Fielding, Angela, en haar vriendin Katherine tekenen van demonische bezetenheid te vertonen. Dit ontketent een reeks gebeurtenissen die hem dwingen het kwaad onder ogen te zien. Doodsbang en wanhopig gaat hij op zoek naar Chris MacNeil, de enige levende persoon die zoiets eerder heeft meegemaakt.

Bekijk bij:

meJane

The Exorcist: Believer trailer en bijzonderheden

Originele ster Ellen Burstyn keert voor het eerst terug als Chris MacNeil sinds The Exorcist (1973).

Trailer van The Exorcist: BelieverBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Exorcist: Believerhttps://i1.ytimg.com/vi/MgopbEO_4sM/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David Gordon Green maakte onder ander Halloween Kills (2021), Joe (2013) en Prince Avalanche (2013).

Ellen Burstyn is naast The Exorcist (1973) bekend van The Fountain (2006), The Wicker Man (2006), Requiem for a Dream (2000), How to Make an American Quilt (1995) en Alice Doesn't Live Here Anymore (1974).

Leslie Odom Jr. was eerder te zien in Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022), Hamilton (2021), One Night in Miami (2020) en Murder on the Orient Express (2017).

The Exorcist: Believer - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Exorcist: Believer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Exorcist: Believer zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Twee meisjes verdwijnen in het bos, wanneer ze drie dagen later terugkeren, weten zij niet wat er gebeurd is. De vader van een van de meisjes gaat op zoek naar iemand die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dit najaar is het precies vijftig jaar geleden dat de meest huiveringwekkende horrorfilm in de geschiedenis in premire ging en kijkers over de hele wereld koude rillingen bezorgde. Nu volgt er eindelijk een nieuw hoofdstuk: Blumhouse en regisseur David Gordon Green, die het genre flink hebben opgeschud door de Halloween-franchise te laten herrijzen, komen nu met The Exorcist: Believer. Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Hati, moet Victor Fielding (de voor een Oscar genomineerde Tony-winnaar Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) hun dochter Angela (Lidya Jewett, Good Girls) in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine (nieuwkomer Olivia Marcum) in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. Voor het eerst sinds 1973 kruipt Oscar -winnares Ellen Burstyn weer in haar iconische rol als Chris MacNeil, een actrice die blijvend is veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Morgan Creek Entertainment, Rough House Pictures, Rough House Pictures (in association with), Universal Pictures (presents)