compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Firm

The Firm

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

De pas afgestudeerde advocaat Mitch McDeere gaat werken voor een klein maar welvarend kantoor. Wanneer hij wordt confrontereert met bewijzen van corruptie en moord binnen het kantoor, wordt Mitch door zijn onderzoek naar de waarheid heen en weer geslingerd tussen FBI, maffia en een kracht die er alles doet om zijn belangen te beschermen, 'The Firm'.
Delen op facebook
The Firm
Verenigde Staten, 1993, 154 min,

bijzonderheden

Tom Cruise kreeg $12 miljoen voor zijn rol van Mitch. Alsof dat nog niet genoeg was, mocht hij ook de Mercedes houden waar hij in de film mee rijdt.

Aanloop

Sydney Pollack regisseerde o.a. ook This Property Is Condemned (1966), They Shoot Horses, Don't They (1969), Three Days of the Condor (1975), "Bobby Deerfield" (1977), Tootsie (1982), Out of Africa (1985), Sabrina (1995) en "Random Hearts" (1999). Andere boeken van John Grisham die werden verfilmd zijn o.a. The Pelican Brief, The Client, A Time to Kill, "The Chamber" en Runaway Jury.

The Firm - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Firm in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Firm zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 13 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een pas afgestudeerde advocaat (Cruise) gaat werken voor een klein, maar welvarend kantoor. Dan wordt hij geconfronteerd met bewijzen van corruptie en moord binnen het bedrijf.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Paramount Pictures

Cast & Regisseur

Tom Cruise

Mitch McDeere
Ed Harris

Wayne Tarrance
Gene Hackman

Avery Tolar
Holly Hunter

Tammy Hemphill
Hal Holbrook

Oliver Lambert
The Firm poster