compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Grudge 2

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van The Grudge 2

Still: The Grudge 2

Still: The Grudge 2

Delen op facebook
The Grudge 2
Nederlandse première: 19-10-2006
Verenigde Staten, 2006, 92 min,

In Tokyo wordt een jonge vrouw blootgesteld aan dezelfde mysterieuze vloek, die haar zus ook trof. De bovennatuurlijke kracht brengt een groep mensen bij elkaar, die het geheim achter de kracht proberen te ontrafelen teneinde in leven te blijven.

bijzonderheden

The Grudge was een verrassende hit in het Halloweenweekend in 2004. Drie dagen na de release gaf Sony Pictures het groene licht voor het maken van de sequel.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Takashi Shimizu regisseerde eerder o.m. The Grudge (VS) en "Jun-on: The Grudge" (Japan). De Ju-on-serie begon in 2000 en kent vier delen. De Amerikaanse remakes werden vanaf het derde deel gemaakt.

The Grudge 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Grudge 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Grudge 2 zien? Koop of huur de film hier:In Tokyo wordt een jonge vrouw blootgesteld aan dezelfde mysterieuze vloek, die haar zus ook trof. De bovennatuurlijke kracht brengt een groep mensen bij elkaar, die het geheim achter de kracht proberen te ontrafelen teneinde in leven te blijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur