compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU

The Happy Film

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Happy Film

Delen op facebook
The Happy Film
Nederlandse première: 17-8-2017
Frankrijk, Groot-Brittannië, Indonesië, Oostenrijk, Verenigde Staten, 2016, 95 min,

Kunstenaar Stefan Sagmeister gebruikt in deze documentaire zichzelf als kunstwerk. Kan hij zichzelf omvormen in een gelukkig mens? Hij ondergaat drie experimenten: transcendentale meditatie, gedragstherapie en medicijnen.

The Happy Film trailer en bijzonderheden

Stefan Sagmeister ontwierp de albumhoezen voor onder meer Lou Reed, The Rolling Stones, Jay Z en Aerosmith.

Trailer van The Happy FilmBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Happy Filmhttps://i1.ytimg.com/vi/iIri6CkGeh4/hqdefault.jpg2017-07-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Hillman Curtis maakte eerder een korte documentaire over Stefan Sagmeister.

Synopsis distributeur

Meditation, behavior or drugs: What is the key for happiness?

Het gaat goed met de Oostenrijkse grafisch ontwerper Stefan Sagmeister. Hij woont in New York, de stad van zijn dromen, en is succesvol op zijn werk. Zo ontwerpt hij album covers voor de Rolling Stones, Jay-Z en de Talking Heads. Desondanks heeft Stefan het gevoel dat hij iets mist in zijn leven. Voor deze documentaire gaat hij zichzelf veranderen in een ontwerp project. Kan hij zichzelf herontwerpen naar een beter persoon? Is het mogelijk om je brein zo te trainen om meer geluk te ervaren?In The Happy Film ondergaat Stefan Sagmeister drie experimenten: transcendentale meditatie, gedragstherapie en medicijnen. Tijdens deze experimenten houdt hij een puntenscore bij om zijn geluk te meten. Maar dan mengt het echte leven zich met het onderzoek: nieuwe ervaringen doen zich voor die verwikkeld zijn met kunst, seks, liefde en de dood. Afgewisseld met zijn eigen unieke concepten laat de documentaire een zoektocht zien die dichter bij Stefan Sagmeister is komen te staan dan ooit verwacht.

Productiemaatschappij: Clearance Lab, The, Group Theory, Sagmeister & Walsh, So So Productions, Topiary Productions

Cast & Regisseur

Nieuws over The Happy Film