compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

The High Note

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The High Note

Kelvin Harrison (David Cliff) en Dakota Johnson (Maggie)

Kelvin Harrison (David Cliff) en Dakota Johnson (Maggie)

Delen op facebook
The High Note
Nederlandse première: 18-6-2020
Verenigde Staten, 2020, 114 min,

In The High Note worstelt supersterzangeres Grace Davis met de keuze om veilig voort te kabbelen en te blijven teren op haar oude successen of zich toch te wagen aan een nieuw album. Haar over-gepassioneerde assistente wil haar produceren, terwijl Davis

The High Note trailer en bijzonderheden

Tracee Ellis Ross was eerder een succesvolle fotomodel, maar ze is geknipt voor de rol aangezien er indirect naar haar echte wordt verwezen in de film, een zangeres die ook veilig in Vegas optrad, maar toch besluit een risicovolle album op te nemen: supersterzangeres Diana Ross.
Diana Ross zelf heeft in de film Mahogany (1975) een model gespeeld die ontdekt wordt door een beroemde fotograaf, haar dochter Tracee Ellis Ross is zelf gefotografeerd door topmodefotografen als Herb Ritts, Peter Lindberg, Francesco Scavullo en Mario Testino. Beide dames zijn gefotografeerd en geschilderd door Andy Warhol.

Trailer van The High NoteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The High Notehttps://i1.ytimg.com/vi/tz7JrDphiR4/hqdefault.jpg2020-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nisha Ganatra is bekend van Late Night (2019) en Chutney Popcorn (1999), ze heeft zich afgelopen jaren vooral op tv-producties gericht zoals 'Transparent' (2014).
Tracee Ellis Ross was eerder te zien in Daddy's Little Girls (2007) en Little (2019), maar ze is echt bekend van haar zeer populaire tv-shows 'Black-ish' (2014), 'Girlfriends' (2000) and 'Reed Between the Lines' (2011).
Dakota Johnson is ondanks haar jonge leeftijd een gearriveerde actrice die bekend is van filmtitels als The Peanut Butter Falcon (2019), Bad Times at the El Royale (2018 en Suspiria (2018), maar ze is vooral bekend als Anastasia Steele in Fifty Shades of Grey (2015).

The High Note - Bioscopen, Tijden & Tickets

The High Note in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

Productiemaatschappij: Perfect World Pictures, Working Title Films

Cast & Regisseur