compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU

The Informers

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In het Los Angeles van de jaren '80 leven verschillende personages zowel aan de bovenkant als de onderkant van de samenleving. Tussen de de twee uitersten zit een groep losbandige, knappe, blonde jonge vrouwen en mannen, die dagenlang feesten en drugs gebruiken, met alle risico's van dien.
Delen op facebook
The Informers
Nederlandse première: 10-9-2009
Duitsland, Verenigde Staten, 2009, 100 min,

bijzonderheden

Brandon Routh bekend van Superman Returns zat oorspronkelijk ook in de film maar zijn rol sneuvelde in de montage.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is gebaseerd op het boek van Bret Easton Ellis, die ook American Psycho schreef. Hij was ook deels verantwoordelijk voor het scenario.

The Informers - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Informers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Informers zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In het Los Angeles van de jaren '80 leven verschillende personages zowel aan de bovenkant als de onderkant van de samenleving. Tussen de de twee uitersten zit een groep losbandige, knappe, blonde jonge vrouwen en mannen, die dagenlang feesten en drugs gebruiken, met alle risico's van dien.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Act One Script Clearance, CatchPlay, Chapman/Leonard Studio Equipment, E1 Entertainment, European Film Partners (EFP), Film Art, Gradient Effects, Senator Distribution, Senator Entertainment Co, Senator Film

Cast & Regisseur