compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

The Kill Team

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Kill Team

Alexander Skarsgård (Sergeant Deeks)

Alexander Skarsgård (Sergeant Deeks)

Delen op facebook
The Kill Team
Nederlandse première: 31-10-2019
Spanje, Verenigde Staten, 2019, 87 min,

Een jonge Amerikaanse soldaat in Afghanistan wordt gestoord door het gedrag van zijn commandant en staat voor een moreel dilemma.

Bekijk bij:

meJane

The Kill Team trailer en bijzonderheden

Alexander Skarsgård won de IMDb STARmeter Award op het Tribeca Film Festival After Party 2019 voor The Kill Team.

Trailer van The Kill TeamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Kill Teamhttps://i1.ytimg.com/vi/hG6tTz69gj4/hqdefault.jpg2019-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

The Kill Team heeft veel bekende gezichten waaronder Alexander Skarsgård en Nat Wolff. Alexander Skarsgård speelde hiervoor al rollen in The Legend of Tarzan (2016) en Zoolander 2 (2016). Ook Nat Wolff heeft al behoorlijk wat films onder zijn naam staan, waaronder Paper Towns (2015) en Home Again (2017).

Synopsis distributeur

Andrew Briggman (Nat Wolff) is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks (Alexander Skarsgård). Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen - maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt.
The Kill Team is een urgent en explosief van één van de donkerste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger, geschreven en geregisseerd door Dan Krauss en gebaseerd op de gebeurtenissen waarop zijn gelijknamige, prijswinnende documentaire van 2013 is geïnspireerd.

Productiemaatschappij: Nostromo Pictures, Temple Hill Entertainment

Cast & Regisseur