compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

The Last Right

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Last Right

Samuel Bottomley (Louis Murphy), Michiel Huisman (Daniel Murphy) en Niamh Algar (Mary Sullivan)

Samuel Bottomley (Louis Murphy), Michiel Huisman (Daniel Murphy) en Niamh Algar (Mary Sullivan)

Delen op facebook
The Last Right
Nederlandse première: 22-10-2020
Ierland, 2019, 107 min,

In The Last Right krijgt advocaat Daniel Murphy de verantwoordelijkheid over een lijk van iemand die hij amper ontmoet heeft tijdens een vlucht van Ney York naar Ierland. Daniel's autistische broer krijgt hem zo ver dat hij met de kist helemaal naar Noord-Ierland reist om het daar te gronde te gaan leggen.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

The Last Right trailer en bijzonderheden

Michiel Huisman speelt een Ier die als advocaat werkt in de VS.

Trailer van The Last RightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Last Righthttps://i1.ytimg.com/vi/Gz8JkRYM58s/hqdefault.jpg2020-08-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Aoife Crehan.
De Nederlandse acteur Michiel Huisman werd vooral dankzij tv-series zoals 'Game of Thrones' en 'Treme' bekend bij een internationaal publiek, hij speelde eerder in Phileine Zegt Sorry (2003), Zwartboek (2006), The Age of Adaline (2015) en The Guernsey Literary Society (2018).

The Last Right - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Last Right in de bioscoop

Wil je The Last Right zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

De Ierse/Amerikaanse advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) ontmoet een oude man tijdens een vlucht en krijgt de verantwoordelijkheid over een lijk van iemand die hij niet kent en hij moet Ierland doorkruisen om de kist naar Rathlin Island te krijgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, beide met hun eigen gebruiksaanwijzing, nader tot elkaar komen tijdens een autorit dwars door Ierland. Met een ecologisch verantwoorde kartonnen lijkkist met parkietenmotief op het dak.

De succesvolle advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit New York terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie (Colm Meany). The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, beide met hun eigen gebruiksaanwijzing, nader tot elkaar komen. Met een ecologisch verantwoorde kartonnen lijkkist met parkietenmotief op het dak.

Productiemaatschappij: CrossDay Productions Ltd., Deadpan Pictures

Cast & Regisseur

Michiel Huisman

Daniel Murphy
Jim Norton

Padraig
Niamh Algar

Mary Sullivan
Samuel Bottomley

Louis Murphy
Brian Cox

Father Reilly
Aoife Crehan

Regisseur