compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Lodge

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Lodge

The Lodge filmstill

The Lodge filmstill

Delen op facebook
The Lodge
Nederlandse première: 6-2-2020
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 108 min,

In The Lodge verblijft de stiefmoeder in spe Grace samen met de tweeling van haar vriend tijdens Kerst. De kennismaking gaat niet van harte en ze raken ingesneeuwd. Dan worden ze opgejaagd door een bovennatuurlijke kracht. Het verleden van Grace maakt haar steeds instabieler.

Bekijk bij:

The Lodge trailer en bijzonderheden

De film werd goed ontvangen en kreeg onder meer vier nominaties waaronder Best Film tijdens Fantasia Film Festival 2019 en Sitges - Catalonian International Film Festival 2019.

Trailer van The LodgeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lodgehttps://i1.ytimg.com/vi/cVZcJM9lyuQ/hqdefault.jpg2019-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tweede speelfilm — Engelstalig debuut — van de Oostenrijkse regisseursduo Severin Fiala en Veronika Franz, die eerder "Ich seh ich seh" (2014) maakten, daarin speelde ook een tweeling een belangrijke rol in het verhaal.
De acteurs die de tweeling spelen zijn Lia McHugh — ze speelde eerder in films die niet in Nederland zijn uitgebracht, later in 2020 verschijnt ze in Eternals als een superheld — en Jaeden Martell — hij speelde in drie jaar tijd in maar liefst 7 films waaronder It (2017).
Actrice Riley Keough speelt Grace, ze is bekend van onder meer Magic Mike (2012) en Mad Max: Fury Road (2015).

The Lodge - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lodge in de bioscoop

Wil je The Lodge zien? Koop of huur de film hier:Stiefmoeder in spe Grace brengt Kerst alleen samen met de tweeling van haar vriend. Terwijl de relatie tussen de drie zich moeizaam ontwikkeld, raken ze ingesneeuwd in het verlaten gebouw en worden ze opgejaagd door een bovennatuurlijke kracht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers van ‘Goodnight Mommy’ , de alarmerende Oostenrijkse horrorfilm waarbij het publiek in zijn stoel flauwviel en uitgroeide tot een zenuwslopende nachtmerrie.

Na het verlies van hun moeder zijn de Mia en Aidan gedwongen om met hun nieuwe stiefmoeder (Riley Keough) alleen Kerst door te brengen in een afgelegen berghut terwijl ze worden bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht. The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers van ‘Goodnight Mommy’ , de alarmerende Oostenrijkse horrorfilm waarbij het publiek in zijn stoel flauwviel en uitgroeide tot een zenuwslopende nachtmerrie.

Productiemaatschappij: FilmNation Entertainment, Hammer Films

Cast & Regisseur