compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Meg

The Meg

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

actie, horror, science fiction, thriller

Pitch van The Meg
Bingbing Li (Suyin) en Jason Statham (Jonas Taylor)
Bingbing Li (Suyin) en Jason Statham (Jonas Taylor)
Delen op facebook
The Meg
Nederlandse première: 9-8-2018
China, Verenigde Staten, 2018, 114 min,
Een onderzoeksduikboot raakt uitgeschakeld na een confrontatie met een tot op dat moment uitgestorven gewaande zeewezen. Een diepzeeduiker moet gaan helpen om de bemanning uit de onderzeeër te halen. Hij is zelf getraumatiseerd door een eerdere ontmoeting met deze megalodon.
trailer en bijzonderheden over The Meg
Gefilmd in Nieuw Zeeland.

De megalodon is uitgestorven ongeveer 12 duizend jaar geleden, toen liepen er al mensen op de aarde. Deze reuzenhaaien bereikten een lengte van krap 20 meter. Megalodon kon zijn bek tot 2 meter opensperren. Ze zijn verwant aan de huidige witte haaien.
Aanloop van The Meg
Regisseur Jon Turteltaub is vooral bekend van National Treasure (2004) en Last Vegas (2013).
BioscoopAgenda van The Meg

The Meg in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Meg zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 23 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) moet de bemanning van een duikboot zien te bevrijden die op de bodem ligt na een aanval van een ruim 22 meter lange prehistorische haai.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd.

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.