compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU

The Meg

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film The Meg

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

actie, horror, science fiction, thriller

Wil je The Meg zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 22 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) moet de bemanning van een duikboot zien te bevrijden die op de bodem ligt na een aanval van een ruim 22 meter lange prehistorische haai.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd.

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.