compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU

The Mercenary

**1/200
Waardering: 2.5/5

Redemption isn't free

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van The Mercenary

Delen op facebook
The Mercenary
Verenigde Staten, 2019, 91 min,

In The Mercenary is is Maxx huurling geworden na het verlaten van het vreemdelingenlegioen. Tijdens een missie in Zuid-Amerika wordt Maxx voor dood achtergelaten. Hij wordt opgelapt en kiest voor een vredevol bestaan. Dan kruisen huursoldaten waarmee hij eerder werkte zijn pad. Zijn gewelddadig verleden laat zich niet terug in een fles stoppen, maar hij is op zoek naar verlossing.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Mercenary trailer en bijzonderheden

Dominiquie Vandenberg heeft in het echt vijf jaar bij het vreemdelingenlegioen gezeten en was uitgezonden naar Afrika en Bosnië. Hij heeft ook een tijd in Birma en Thailand gewerkt als May Thai kick-bokser. Van zijn hand verscheen ook een autobiografie in de VS in 2004.

Trailer van The MercenaryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mercenaryhttps://i1.ytimg.com/vi/d6yZ0AvYbWw/hqdefault.jpg2020-05-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jesse V. Johnson is bekend van zijn films "Accident Man" (2018), "Charlie Valentine" (2009) en "The Last Sentinel" (2007). Hij werkte eerder met Dominiquie Vandenberg in "Pit Fighter" (2005) en met Louis Mandylor in "The Debt Collector" (2018).

De Belgische acteur en gewezen stuntman Dominiquie Vandenberg speelt doorgaans alleen bijrollen, dit is zijn derde echte hoofdrol eerder was hij als hoofdrolspeler te zien in "Pit Fighter" (2005) en The Doorman (1999). Hij was eerder de trainer van Leonardo DiCaprio toen deze moest leren vechten met antieke messen voor Gangs Of New York (2002), Vandenberg zat ook in de bende van DiCaprio in de film.
De Griekse-Australiër Louis Mandylor is vooral bekend vanwege zijn rol in My Big Fat Greek Wedding (2002), de laatste jaren speelt hij in heel veel gewelddadige films met titels als "The Brave" (2019), "The Debt Collector" (2018) en "Battle Drone" (2018), hij is ook een kick-bokser.

The Mercenary - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mercenary in de bioscoop

Wil je The Mercenary zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na het vreemdelingenlegioen wordt Maxx (Dominiquie Vandenberg) huurling en wordt voor dood achtergelaten tijdens een Zuid-Amerikaanse missie. Hij herpakt zich en kiest voor een vredevol bestaan, maar zijn verleden wil niet met hem breken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: War Dog Productions

Nieuws over The Mercenary