compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, romantiek

Pitch van The Mountain Between Us
The Mountain Between Us: Kate Winslet (Ashley Knox)
The Mountain Between Us: Kate Winslet (Ashley Knox)
Delen op facebook
The Mountain Between Us
Nederlandse première: 26-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 103 min,
Een man en een vrouw die elkaar niet kennen crashen met een klein vliegtuig. Als ze erachter komt dat niemand hen komt halen moeten ze beginnen aan een tocht van honderden kilometers door de met sneeuw bedekte wildernis. Dit zorgt ervoor dat de vonk tussen de twee overspringt.
trailer en bijzonderheden over The Mountain Between Us
Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin. In Nederland is dit boek uitgebracht onder de titel ‘Over Bergen Heen’.
Aanloop van The Mountain Between Us
De Nederlands/Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad maakte eerder The Idol en Het 14e Kippetje. Hier werkt hij samen met Idris Elba en Kate Winslet.
BioscoopAgenda van The Mountain Between Us

The Mountain Between Us in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Mountain Between Us zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee vreemden crashen met een klein vliegtuig. Als ze erachter komt dat niemand hen komt halen moeten ze beginnen aan een lange tocht door de met sneeuw bedekte wildernis. Dit zorgt ervoor dat de vonk tussen de twee overspringt. Met Idris Elba en Kate Winslet.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.
The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als ‘Over Bergen Heen’.