compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Mountain Between Us

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van The Mountain Between Us

Kate Winslet (Ashley Knox)

Kate Winslet (Ashley Knox)

Delen op facebook
The Mountain Between Us
Nederlandse première: 26-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 103 min,

Een man en een vrouw die elkaar niet kennen crashen met een klein vliegtuig. Als ze erachter komt dat niemand hen komt halen moeten ze beginnen aan een tocht van honderden kilometers door de met sneeuw bedekte wildernis. Dit zorgt ervoor dat de vonk tussen de twee overspringt.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

The Mountain Between Us trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin. In Nederland is dit boek uitgebracht onder de titel ‘Over Bergen Heen’.

Trailer van The Mountain Between UsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mountain Between Ushttps://i1.ytimg.com/vi/h5kUFNljxJ0/hqdefault.jpg2017-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlands/Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad maakte eerder The Idol en Het 14e Kippetje. Hier werkt hij samen met Idris Elba en Kate Winslet.

The Mountain Between Us - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mountain Between Us in de bioscoop

Wil je The Mountain Between Us zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee vreemden crashen met een klein vliegtuig. Als ze erachter komt dat niemand hen komt halen moeten ze beginnen aan een lange tocht door de met sneeuw bedekte wildernis. Dit zorgt ervoor dat de vonk tussen de twee overspringt. Met Idris Elba en Kate Winslet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.
The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als ‘Over Bergen Heen’.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, Arri Rental, Canada Film Capital, Chernin Entertainment, Codex, Moving Picture Company (MPC), Panavision (Canada) Corporation, Twentieth Century Fox Film Corporation, William F. White International

Cast & Regisseur