compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

The New Mutants

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van The New Mutants

The New Mutants filmstill

The New Mutants filmstill

Delen op facebook
The New Mutants
Nederlandse première: 2-9-2020
Verenigde Staten, 2020, 94 min,

In The New Mutants verblijven vijf jonge mutanten in een geheime faciliteit, tegen hun wil. Is het een psychiatrisch kliniek en worden zij 'behandeld aan hun geestesziekten' of is het een gevangenis vanwege hun eerder begane zonden. Wanneer er steeds weer vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, moeten ze vechten om te overleven.

Bekijk bij:

Disney+

The New Mutants trailer en bijzonderheden

Twentieth Century Fox en Marvel Entertainment werkten samen om deze eerste superhero horror film te maken, gebaseerd op de X-Men strip 'Inferno'. De release van de film vijf keer is uitgesteld na het beëindigen van de filmopnames in 2017, vanwege bijschieten van scènes (2018) en om plaats te maken voor concurrerende films en weer nieuwe scènes (2019), uiteindelijk werd de film ook uitgesteld in 2020 vanwege de civid-19-pandemie.
Vanwege de vele her- en bijschieren van beelden zijn uiteindelijk alle scènes met John Hamm — die Nathaniel Essex / Mister Sinister speelt — uit de film geknipt. Sacha Baron Cohen zou oorspronkelijk als de buitenaardse Warlock acte de presence geven, maar vanwege de uitpuilende kosten om zijn buitenaardse krachten uit te beelden is zijn intrede in de Marvel Universum ng even uitgesteld.

Trailer van The New MutantsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The New Mutantshttps://i1.ytimg.com/vi/g5Q6Ch8TRFk/hqdefault.jpg2017-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Maisie Williams is de vijfde acteur uit de tv-serie "Game of Thrones" die aan een X-Men-film werkt — eerder werkten mee Peter Dinklage als Bolivar Trask in X-Men: Days of Future Past (2014), Ed Skrein als Ajax in Deadpool (2016)), Sophie Turner als Jean Grey in X-Men: Apocalypse (2016)) en Richard E. Grant als Dr. Zander Rice in Logan (2017).
Regisseur Josh Boone is een grote X-Men-stripverzamelaar en regisseerde eerder The Fault in Our Stars (2014).

The New Mutants - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment The New Mutants, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek.

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment The New Mutants, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven. Geregisseerd door Josh Boone en geschreven door Josh Boone & Knate Lee, schitteren in de hoofdrol: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga. De film is geproduceerd door Simon Kinberg, p.g.a., Karen Rosenfelt, p.g.a. en Lauren Shuler Donner met Stan Lee en Michele Imperato Stabile als uitvoerend producenten

Productiemaatschappij: 20th Century Studios, Marvel Entertainment, Twentieth Century Fox

Cast & Regisseur

Anya Taylor-Joy

Illyana Rasputin
Charlie Heaton

Sam Guthrie
Blu Hunt

Danielle Moonstar
Maisie Williams

Rahne Sinclair
Henry Zaga

Roberto da Costa
Josh Boone

Regisseur
Mark Snow

Muziek
The New Mutants poster