compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

The Nun

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van The Nun

Taissa Farmiga (Sister Irene)

Taissa Farmiga (Sister Irene)

Delen op facebook
The Nun
Nederlandse première: 6-9-2018
Verenigde Staten, 2018, 97 min,

Het Vaticaan stuurt een priester en een noviciaat om het zelfmoord van een jonge non in een klooster in Roemenië te onderzoeken. De orde heeft een geheim en komen daar oog in oog mee te staan. De abdij wordt een slagveld tussen de levenden en de verdoemden.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Nun trailer en bijzonderheden

De demonische non is dezelfde als in The Conjuring 2.

Trailer van The NunBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Nunhttps://i1.ytimg.com/vi/a1u1UA7IQ_k/hqdefault.jpg2018-06-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Als producent van deze film treedt op James Wan, regisseur van de succesvolle films The Conjuring en The Conjuring 2.

The Nun - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Nun in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Filmmaker James Wan, regisseur van de succesvolle films The Conjuring en The Conjuring 2 verkent een andere donkere hoek van ditzelfde universum met The Nun.

Filmmaker James Wan, regisseur van de succesvolle films The Conjuring en The Conjuring 2 verkent een andere donkere hoek van ditzelfde universum met The Nun. Geregiseerd door Corin Hardy (The Hallow), wordt dit nieuwe angstaanjagende verhaal geproduceerd door Wan en door Peter Safran, die verantwoordelijk is voor de productie van de gehele The Conjuring franchise. Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in The Conjuring 2 waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Productiemaatschappij: Atomic Monster, New Line Cinema, Safran Company, The

Cast & Regisseur