compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Offering

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Offering

Delen op facebook
The Offering
Nederlandse première: 8-12-2022
Verenigde Staten, 2022, 94 min,

In The Offering worstelt een gezin met verlies. Een oude demon heeft het op het gezin gemunt en probeert hun van binnenuit te vernietigen.

Bekijk bij:

The Offering trailer en bijzonderheden

Deze film hoort aan het sub-genre die lijkt te ontstaan en die we voorlopig aanduiden als 'joodse horror', die draait om joodse mystiek en symboliek, zoals eerder te zien in de speelfilm The Vigil (2019). De film is losjes gebaseerd op een joods volksverhaal en heette oorspronkelijk Abyzou en we kondigden de film ook als zodanig aan eerder.

Trailer van The OfferingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Offeringhttps://i1.ytimg.com/vi/Gx5cwAYBalw/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Oliver Park regisseerde eerder "A Night of Horror: Nightmare Radio" (2019).
Emm Wiseman was eerder te zien in Winchester: The House That Ghosts Built (2018).

The Offering - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Offering in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Offering zien? Koop of huur de film hier:Een oude demon heeft het gemunt op een gezin dat worstelt met verlies.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis. Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Als in de kelder van het huis waar vader Saul het mortuarium van de gemeenschap runt een lijk wordt binnengebracht, blijkt daar een oude entiteit in te huizen. En deze kwaadaardige Abyzou - volgens de mythe verantwoordelijk voor miskramen en kindersterfte - blijkt sinistere plannen te hebben. De demon drijft iedereen tot het uiterste en zal ervoor zorgen dat sommigen meer verliezen dan hun alleen verstand.

Productiemaatschappij: Millennium Media

Cast & Regisseur

Emm Wiseman

Claire (as Emm Wiseman)
Paul Kaye

Heimish
Jonathan Yunger

Levi Siegelman
Oliver Park

Regisseur