compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

The Pod Generation

Voor alle leeftijden

Pitch van The Pod Generation

Chiwetel Ejiofor (Alvy Novy) en Emilia Clarke (Rachel Novy)

Chiwetel Ejiofor (Alvy Novy) en Emilia Clarke (Rachel Novy)

Delen op facebook
The Pod Generation
Nederlandse première: 25-1-2024
Verenigd Koninkrijk, 2023, 110 min,

In The Pod Generation besluiten Rachel en Alvy - een stel uit New York - dat ze klaar zijn om een gezin te stichten in de nieuwe wereld waar AI preveleert. Hun zwangerschap gaan ze op een meer gelijkwaardige manier te delen door middel van mobiele, kunstmatige baarmoeders of pods. Alvy - een botanicus - twijfelt, maar zijn liefde voor Rachel zet hem ertoe aan een sprong in het diepe te wagen. En zo begint hun sprong in de diepte van technologische ouderschap.

The Pod Generation trailer en bijzonderheden

De film won de Maria Mitchell Visionary Award tijdens het Nantucket Film Festival 2023 en de Alfred P. Sloan Feature Film Prize tijdens het Sundance Film Festival 2023, beide prijzen voor Sophie Barthes.

Trailer van The Pod GenerationBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Pod Generationhttps://i1.ytimg.com/vi/rineac3wzbM/hqdefault.jpg2023-09-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sophie Barthes regisseerde eerder Madame Bovary (2014) en Cold Souls (2008).

Emilia Clarke is vooral bekend van haar rol als prinses Daenerys Targaryen in de tv-serie Game of Thrones (2011-2019), ze was ook te zien in de speelfilms Above Suspicion (2019), Solo: A Star Wars Story (2018), Terminator: Genisys (2015).

De zeer vaak gelauwerde Britse acteur Chiwetel Ejiofor heeft inmiddels een enorme oeuvre van succesvolle speelfilms op zijn naam staan zoals The Martian (2015), 12 Years a Slave (2013), Salt (2010), American Gangster (2007), Children of Men (2006), Kinky Boots (2005), Love Actually (2003) en Dirty Pretty Things (2002).

The Pod Generation - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Pod Generation in de bioscoop

Wil je The Pod Generation zien? Koop of huur de film hier:Een technologiegigant biedt koppels de mogelijkheid om hun zwangerschappen te delen via afneembare kunstmatige baarmoeders of pods.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rachel is een succesvolle carrirevrouw die op het punt staat promotie te maken. Via haar werkgever, een technologiebedrijf in New York, bemachtigt ze een felbegeerde plek in het Pegasus Womb Center. Zij bieden koppels een gemakkelijke en handige uitkomst voor zwangerschappen door middel van kunstmatige baarmoeders, oftewel pods. Haar partner Alvy, een botanicus met liefde voor de natuur, geeft de voorkeur aan een natuurlijke zwangerschap. Alvys liefde voor Rachel zet hem ertoe een sprong in het diepe te wagen en zo begint hun rollercoaster naar het ouderschap in deze nieuwe technologische wereld van voortplanting, maar tegen welke prijs?

Productiemaatschappij: Quad, Scope Pictures

Cast & Regisseur

Emilia Clarke

Rachel Novy
Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Peter (as Matthijs van de Sande)
Jean-Marc Barr

Pegazus Founder