compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

The Report

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Report

Adam Driver (Daniel Jones)

Adam Driver (Daniel Jones)

Delen op facebook
The Report
Nederlandse première: 7-11-2019
Verenigde Staten, 118 min,
Senaatsmedewerker Daniel J. Jones, is opgedragen door zijn baas om een ​​onderzoek te leiden naar het detentie- en ondervragingsprogramma van de CIA na 9/11, en dat onthult schokkende geheimen.

The Report trailer en bijzonderheden

De acteur Adam Driver vooral bekend van zijn rol als Kylo Ren in de bekende 'Star Wars' films is te zien in de film. Maar ook Corey Stoll Midnight in Paris (2011) en Ant-Man (2015).
Trailer van The ReportBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Reporthttps://i1.ytimg.com/vi/SgvKCOKwvK0/hqdefault.jpg2019-11-04

The Report - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Report in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Daniel Jones (Adam Driver), onderzoeker voor de Senaat, krijgt na 9/11 de lastige opdracht om de inspectie te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om dit veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden. The Report is geregisseerd door Scott Z. Burns (scenarioschrijver van The Bourne Ultimatum, Contagion en Side Effects). Onder andere Adam Driver (BlacKkKlansman, Paterson), Jon Hamm (Baby Driver, Mad Men) en Annette Bening (20th Century Women, American Beauty) zijn te zien in dit schokkende, waargebeurde verhaal.

Productiemaatschappij: Margin of Error, Topic Studios, Unbranded Pictures, Vice Media

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Annette Bening

Dianne Feinstein
Jon Hamm

Denis McDonough
Adam Driver

Daniel Jones
Corey Stoll

Cyrus Clifford