compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ant-Man

Ant-Man

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, science fiction

Pitch van Ant-Man
Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)
Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)
Delen op facebook
Ant-Man
Nederlandse première: 23-7-2015
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2015, 117 min,
Decennia nadat wetenschapper Hank Pym (Michael Douglas) zijn Ant-Man pak uitvindt (waarmee hij kan krimpen en tegelijkertijd superkracht krijgt) en succesvol gebruikt in zijn strijd tegen het kwaad, moet hij op zoek naar een opvolger. Zijn nog altijd geheime identiteit is in gevaar, en de wereld kan ook wel een beschermheer gebruiken. Pym benadert oplichter Scott Lang (Paul Rudd) om de nieuwe Ant-Man te worden.
trailer en bijzonderheden over Ant-Man
Ant-Man zou eerst geregisseerd worden door Edgar Wright (Shaun of the Dead). Hij werd echter vlak voor de opnames van start moesten gaan vervangen door Peyton Reed vanwege meningsverschillen met de filmstudio.
Aanloop van Ant-Man
Peyton Reed maakte tot nu toe voornamelijk komedies. Hij is verantwoordelijk voor onder andere Yes Man, "The Break Up" en Down with Love.
Onze recensie
***00

'Hilarisch maar niet heroïsch'

Met Ant-Man hebben Marvel en Disney een voor het grote publiek relatief onbekende superheld van stal gehaald. En ondanks het feit dat zijn krachten in de praktijk erg nuttig zijn, klinken ze toch een beetje knullig: krimpen met behoud van je kracht en praten met mieren. Maar Ant-Man komt beter uit de verf dan verwacht dankzij de meer dan aanwezige humorvolle noot. En dat maakt de miniatuurheld niet zozeer heroïsch maar wel hilarisch. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Ant-Man

Ant-Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ant-Man zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 21 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marvel's nieuwste superheldenverfilming over wetenschapper Hank Pym die een opvolger zoekt voor zijn alter ego Ant-Man. Pym wordt oud en zoekt een fris gezicht om het superheldenstokje over te nemen. Met Michael Douglas en Paul Rudd.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen